Help jij ons om de laatste mijlpaal te bereiken?


Teken dan de onder­steu­nings­ver­klaring

5 januari 2022

Help de Partij voor de Dieren naar de gemeenteraad van Eindhoven!

Om mee te mogen doen met de gemeenteraadsverkiezingen moeten minimaal 30 ondersteuningsverklaringen worden getekend. Hiermee geef je aan dat je de deelname van Partij voor de Dieren aan de verkiezingen ondersteunt, het is daarbij niet verplicht dat je lid bent van de partij of dat je op de partij moet stemmen.
Wel moet je stemgerechtigd zijn in gemeente Eindhoven. De verklaringen kunnen tot en met maandag 31 januari 2022 worden ondertekend in het inwonersplein onder toeziend oog van een gemeenteambtenaar.

Om de drukte op het inwonersplein te beperken hebben we vrijdagochtend 7 januari van 10 tot 11 uur een eigen ruimte gereserveerd.

Wil jij ook deze unieke kans grijpen om aan de wieg te staan van mogelijk eerste fractie van de Partij voor de Dieren in Eindhoven? Meld je dan aan via dit formulier.








(verplicht veld)

Gerelateerd nieuws

Nieuwjaarsschoonmaak bij de Dommel

2022 begint met alweer twee weerrecords. En ook al voelt het als lente, wij krijgen er koude rillingen van. Het baart ons zor...

Lees verder

We hebben de ondersteuningsverklaringen binnen!

Bedankt voor jullie steun! Nog voor 11 uur waren de 30 noodzakelijke ondersteuningsverklaringen binnen. Die zullen nu worden ...

Lees verder

Wil je actief worden voor de partij of weten wat onze werkgroep doet?

    Werkgroep Eindhoven